Nové DLC pro Jurassic World Evolution
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DLC pro Jurassic World Evolution

Nové DLC pro Jurassic World Evolution

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 11. 2018 11:33 4
Reklama

Dinosauří tycoon si rozhodně našel své publikum. Po pěti týdnech od vydání se podařilo prodat přes milion kopií. Za úspěchem podle vývojářů stojí především dobře odvedená práce, nezapomínají ale zohlednit fakt, že hra do jisté míry těží z filmové licence. Na hře stále pracují, brzy přibude nové DLC.

Pod názvem Secrets of Dr. Wu se skrývají zbrusu nové příběhové mise, v nichž bude figurovat tajemný doktor. Hráč si během správy zábavního parku bude muset získat jeho důvěru. Náklonnost doktora se projeví především v nových možnostech ohledně klonování dinosaurů.

Časem lze naklonovat dosud neviděné druhy. K dispozici je DNA Olorotitana a Troodona. Na zkumavku čekají také hybridi – Stegoceratops (kříženec Triceratopse a Stegassauruse), Ankylodocus (spojení Ankylosaura a Diplodocuse) a Spinoraptor (Spinosaurus potkal Velociraptora). Snad nové přírůstky donutí potenciální zákazníky zvednout se z gauče a odevzdat peníze za vstupenku.

DLC vychází 20. listopadu na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Cena je stanovena na 15 dolarů. Pokud Jurassic World Evolution unikl vaší pozornosti, můžete si ho zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama