First person kamera obohatí The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka First person kamera obohatí The Sims 4

First person kamera obohatí The Sims 4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 11. 2018 07:49 2
Reklama

Sběratelé expanzí pro The Sims 4 aktuálně netrpělivě vyhlíží nový přírůstek v podobě rozšíření Get Famous. Kariéra miláčka bulvárních médií konečně umožní hráčům sbírat lajky i svým milovaným simíkům. Krom DLC hru v nejbližší době obohatí neméně zajímavá záležitost.

Studio EA Maxis v nejnovějším streamu Maxis Monthly na Twitchi oznámilo, že do hry přibude first person kamera. Již nyní několik „šťastlivců” získalo k novému pohledu přístup, o své dojmy se samozřejmě podělili ve videích. Sami tedy můžete posoudit jeho kvality.

Vývojáři se nechali slyšet, že jim práce na first person módu dala zabrat. V rané fázi vývoje totiž režim navozoval stavy dezorientace, člověku z něj bylo dokonce na zvracení. Bylo tedy potřeba implementovat jisté úpravy, aby byl režim snesitelnější. Původně byla kamera umístěna na obličeji konkrétního simíka. To však způsobovalo řadu problémů a vývojáři se proto uchýlili k radikálnímu řešení – hlavu zcela odstranit a kameru umístit místo ní.

Reakce na nový režim jsou různé. I přes nízkou úroveň detailů se někteří nebojí přirovnat zážitek třeba ke GTA V. Asi nejzajímavější jsou jednotlivé situace, do nichž se postavičky mohou dostat. Rvačky, rutinní hygiena nebo takzvané WooHoo (simácká alternativa k sexu) zajisté získají nový rozměr. Novou kameru si můžete vyzkoušet na vlastní bulvy již 13. listopadu, tedy ještě o něco dřív, než odstartujete kariéru celebrity.

Co na first person kameru říkáte? Stojí za hřích, nebo u vás stále vyvolává pocit na zvracení? Dejte nám vědět v diskuzi. The Sims 4 si můžete pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama