Beat Saber již brzy dorazí i na PS VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beat Saber již brzy dorazí i na PS VR

Beat Saber již brzy dorazí i na PS VR

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 11. 2018 11:15 1
Reklama

Hovoříme-li o nejpovedenějších VR titulech, rozhodně nemůžeme vynechat tuzemský Beat Saber, jenž má na svědomí nezávislé studio Hyperbolic Magnetism. Majitelé PC VR headsetů si jej mohou užívat už od letošního května, již brzy ale konečně dorazí i na PlayStation VR.

Beat Saber je rytmickou hrou, v níž hráč ve virtuální realitě dvojicí světelných mečů rozsekává objekty, které představují rytmus hudebního podkresu. Objekty jsou červené nebo modré a svou barvou indikují, jaký meč na ně máte použít, stejně tak jako ukazují směr, jakým je třeba je přeseknout. Hra udílí skóre na základě přesnosti načasování a vedení seknutí.

Jak už bylo řečeno v úvodu, od počátku letošního května je titul k dispozici na Oculus Riftu, HTC Vive a Windows Mixed Reality. Už za necelé dva týdny, konkrétně 20. listopadu, se ale dočkají i majitelé headsetu PlayStation VR. Tato verze bude navíc obsahovat exkluzivní prvky, mezi něž patří pětice nových skladeb nebo kampaň, která byla vytvořena přímo pro PS VR. 

K dispozici budou globální žebříčky, modifikátory a epické meče, které si úspěšným hraním budete moci odemknout. Těšit se můžete i na tréninkový režim, mód No Arrows, v němž lze sekat libovolným směrem, případně One Saber režim s jediným mečem. Vývojáři mají v plánu i DLC, které by mělo obsahovat 10 nových skladeb různých žánrů. Cena hry pro PS VR zatím není známa, na Steamu je ale k dispozici za necelých 20 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama