Tannenberg z 1. sv. války má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tannenberg z 1. sv. války má datum vydání

Tannenberg z 1. sv. války má datum vydání

Ferdys

Ferdys

9. 11. 2018 11:20
Reklama

Tannenberg, online FPS z první světové války, snažící se o realistické zpracování, se na Steamu objevila minulý rok. Včera jsme na Youtube mohli zhlédnout video, které odhaluje, že se plné verze dočkáme 13. února 2019. Vývojáři také lákají na speciální zimní event a plány na oslavu stého výročí uzavření příměří 11. listopadu 1918.

Tannenberg je online FPS, odehrávající se v období první světové války. Proti sobě se na bojišti může utkat až 64 hráčů, a i když vám to může nápadně připomínat Battlefield 1, jedná se o dvě naprosto rozdílné hry. Tannenberg cílí na mnohem větší realismus.

Video kromě data vydání odhaluje i příchod nové frakce, a to Bulharů. Ti budou přístupní společně s vydáním hry. Pro hru se jedná o velký krok kupředu. Vývojáři z M2H a Blackmill řekli, že jejich cílem bylo přivést pozornost na méně známou složku první světové války, a sice východní frontu. 

Včera také vyšla aktualizace, která mění podobu rozhraní, který je teď pro nováčky víc intuitivní. Vývojáři dále slibují, že s vydáním plné verze podpora neskončí a budou dále přidávat obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama