Super Mario film až v roce 2022
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Mario film až v roce 2022

Super Mario film až v roce 2022

Martin Nahodil

Martin Nahodil

8. 11. 2018 11:28
Reklama

Už minulý rok jsme se dozvěděli, že Mario míří do filmového průmyslu, ale postupem času to vypadalo, že z toho nakonec nic nebude. Nakonec by se ale přeci jen měl Mario na plátně objevit. Pracuje na něm Illumination Entertainment. Toto studio stojí například za animáky jako je Já, padouch, Mimoni nebo Tajný život mazlíčků. Chris Meledandri, který je spoluzakladatelem studia, potvrdil, že na Mariovi stále pracují.

Hned tak se ho ale nedočkáme. Vydání je totiž naplánované až na rok 2022. “Je to hodně ambiciózní projekt. Je to pro nás výzva přenést do filmu to, co mají celé generace fanoušků na Mariovi rády,” řekl Meledandri.

Na rozdíl od Super Mario Bros. filmu z roku 1993, který je mimochodem naprosto strašný, se na novém Mariovi bude podílet i tvůrce Šigeru Mijamoto. “Mijamoto má u nás velké slovo co se kreativní stránky týče. Nemám moc zkušeností s tím, že by původní tvůrci zasahovali do projektu tak, jako je tomu v našem případě. Někteří lidé v Hollywoodu jsou nechvalně proslulí tím, že si myslí, že vědí nejlépe ze všech, jak s poskytnutým konceptem nakládat. Také jsem tuto chybu v minulosti udělal,” dodal Meledandri.

Vzhledem k tomu, že vydání je daleko, si na informace ohledně příběhu a dalších věcí ještě nějakou chvíli počkáme. Rozhodně ale dáváme velké plus za to, že je do celého projektu zapojen i Mijamoto.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama