Co očekávat na víkendové akci X018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co očekávat na víkendové akci X018

Co očekávat na víkendové akci X018

Martin Nahodil

Martin Nahodil

8. 11. 2018 09:48
Reklama

Letos se sice nekoná PlayStation Experience, ale zato Xbox si pro nás připravil jednu akci navíc. Už tento víkend se koná X018, na které se budou oznamovat novinky a oslavovat vše spojené se jménem Xbox. Microsoft nám skrz jejich oficiální twitterový účet prozradil pár věcí, které nás čekají.

První přišlo na řadu PUBG. Prý nám představí velké novinky. Může to znamenat hodně věcí, ale předpokládáme, že půjde o představení nové mapy a nějakého vybavení k tomu. Také by mohla přijít řeč na globální šampionát, který byl nedávno představen. O tom, že se do hry chystá zimní mapa, už nějaký pátek víme, tak snad už nám ji představí v plné parádě.

Další hrou na seznamu je Shadow of the Tomb Raider. Konkrétně bude řeč o rozšíření The Forge, které do hry přijde později v listopadu. K tomu se připojí i State of Decay s novými updaty. Prý dojde i na zbrusu nové věci, ale o co konkrétně jde zatím nevíme.

Krom her se nejspíš bude mluvit i o nové formě předplatného jménem Xbox All Access. V něm najdete jak Xbox Game Pass, tak předplatné na Gold členství. V neposlední řadě se pak spekuluje o projektu xCloud, i když si myslíme, že je na něj ještě brzo. Microsoft si jistě nechává ještě nějaké to překvapení přímo na akci. Sledovat ji můžete odkudkoliv, celá událost totiž bude streamovaná na oficiálních kanálech Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama