Capcom plánuje více cloudových her pro NS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom plánuje více cloudových her pro NS

Capcom plánuje více cloudových her pro NS

Martin Nahodil

Martin Nahodil

8. 11. 2018 09:06
Reklama

V průběhu letošního roku společnost Capcom experimentovala s cloudovými technologiemi na konzoli Nintendo Switch. Zatím se to týká jen japonského trhu, ale časem by se prý dostupnost těchto technologií měla rozšířit a stejně tak i počet takových titulů naroste.

Tím největším, s čím Capcom zatím přišel, je Resident Evil VII. V rozhovoru pro Wall Street Journal se podělili o informaci, že s cloudovými hrami mají na Switchi větší plány. O jaké hry konkrétně půjde ale zatím nevíme. Možná bychom se o tom mohli dozvědět něco ještě během listopadu, protože se spekuluje, že mimo Nintendo Directu, který proběhl před pár dny, se chystá ještě jeden.

“Když jsme vydali v první polovině roku titul, který podporoval cloud gaming, udělali jsme to zejména kvůli technologickému průzkumu. Nemělo to valný dopad na naše tržby. S ohledem na výsledky, které jsme získali, zvažujeme větší rozšíření cloud gamingu,” zaznělo v rozhovoru pro Wall Street Journal.

Capcom ale není jediný, kdo s touto technologií na Switchi experimentoval. V Japonsku si na nejnovější konzoli od Nintenda můžete zahrát i Assassin’s Creed Odyssey. Podle ohlasů hraní funguje bez problému, ale stále musíte počítat s tím, že bez internetového připojení se do hry nedostanete. Jak se tento nápad líbí vám? Chtěli byste cloudové hry na Switch i u nás? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama