V Cyberpunku chráníte sebe, nikoliv svět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Cyberpunku chráníte sebe, nikoliv svět

V Cyberpunku chráníte sebe, nikoliv svět

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

7. 11. 2018 15:20 10
Reklama

Ačkoliv je vydání kyberpunkového RPG od CD Projekt RED ještě v nedohlednu, už teď nás tvůrci zásobují různými informacemi, které nás nutí k tomu, abychom se na hru těšili čím dál tím více. Podobný účinek pak mají i slova Stanise Swiecického, který na hře pracuje jako spisovatel.

„Celou strukturu vyprávění soustředíme do toho, aby hráči mohli zažít vlastní příběh, takový, ve kterém jejich rozhodnutí ovlivní osud hlavního hrdiny. Tak či tak je ale dystopická budoucnost, do které vás vhodíme, velmi temným a násilným místem. Být v kontrole nad tím, kdo vlastně jste, je naprostou prioritou. Nikdy se nesnažíte zachránit svět, ale sebe.“

Právě poslední věta je pak otevřenou palbou do snad nejčastějšího RPG klišé, a budeme doufat, že v tomto případě nezůstane jen u slov. Tenhle týden se vývojáři také vyjádřili v tom smyslu, že vedlejší příběhy budou mít velký dopad na hlavní dějovou linku – podobný postup již známe ze série Zaklínač, nemáme tedy důvod, polským vývojářům nevěřit.

Cyberpunk 2077 vyjde snad dříve než v roce 2077, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama