PUBG na PlayStation 4 možná už v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG na PlayStation 4 možná už v prosinci

PUBG na PlayStation 4 možná už v prosinci

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 11. 2018 10:40
Reklama

Už je to pár měsíců, co se v databázi korejské ratingové společnosti objevila playstationová verze hry PlayerUnknown’s Battlegrounds. Do této chvíle jsme se stále nedočkali oficiálního oznámení ani jiné formy potvrzení toho, že by se PUBG na PlayStation opravdu chystalo. Britský Eurogamer ale přišel s novými informacemi, podle kterých by tato verze měla vyjít už v průběhu prosince.

To, že je na tom něco pravdy, potvrzuje i fakt, že se jméno hry objevilo už i v databázi PlayStation Store. S jeho příchodem tak už i hráči na PlayStationu budou mít k dispozici všechny velké battle royale tituly. Fortnite už je tam dostupný nějaký ten pátek, stejně tak i H1Z1. Samozřejmě do toho musíme započítat i poslední Call of Duty s jeho Blackoutem. PUBG se ale prozatím stále drželo pouze na Xboxu One.

Je docela dost věcí, které se od PUBG momentálně očekávají. Krom PS4 verze je to například zasněžená mapa, která se objevila v jednom z trailerů. V současnosti ale stále vývojáři z Bluehole jedou na vlně halloweenského eventu. Včera bylo také oznámeno, že se hráči mohou těšit na skiny Jokera a Harley Quinn. Kdy se do hry dostanou ale zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama