PUBG i PES 2019 zdarma na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG i PES 2019 zdarma na Xboxu

PUBG i PES 2019 zdarma na Xboxu

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 11. 2018 15:14 2
Reklama

Vývojáři ze studia Bluehole asi tuší, že pozice jejich PlayerUnknown's Battlegrounds čím dál tím víc slábne. Sláva Fortnitu neustává, do toho se před pár týdny dočkali dalšího silného konkurenta v podobě módu Blackout v posledním Call Of Duty: Black Ops 4. Aby své postavení v rámci battle royale PUBG zase posílilo, chystá se již v brzké době na PS4, pokud máte však konzoli Microsoftu, neměli byste si nechat ujít aktuální nabídku.

AKTUALIZACE

Jak se zdá, původní informace byly mylné. Obě hry budou zdarma hratelné pouze od 8. do 11. listopadu, následně si je hráči budou muset zakoupit, pokud budou chtít v hraní pokračovat.

Ta spočívá v tom, že si můžete zcela zdarma stáhnout plnou verzi PUBG na Xboxu One. Stačí zabrouzdat do Microsoft Storu, přidat hru do vaší knihovny a ta bude vaše. Navždy. Vážně, v současnosti nemusíte za PUBG utratit byť jediný dolar a můžete se pustit do bitvy s ostatními hráči. Přesto byste si měli pospíšit, protože tato nabídka trvá pouze po limitovaný čas. S úplně stejnou akcí se vytasil Microsoft i ve spolupráci s KONAMI, kdy si hráči můžou stáhnout pouze dva měsíce starý PES 2019, taktéž úplně zdarma. Obě tyto akční nabídky jsou evidentně spjaty s nadcházející konferencí Xbox X018, jež se odehraje již tento pátek v Mexico City. Jak se říká, nejlepší věci v životě jsou zadarmo, takže pokud jste majiteli Xboxu One, upalujte do obchodu a přidejte si obě hry do své sbírky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama