Přichází nové rozšíření pro Ark: SE
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přichází nové rozšíření pro Ark: SE

Přichází nové rozšíření pro Ark: SE

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 11. 2018 11:53
Reklama

Survival v otevřeném světě se spoustou dinosaurů. Takhle by se nějak dala popsat hra Ark: Survival Evolved. Dlouhou dobu strávila v early accessu, ale od vydání plné verze už je to nějaký ten pátek. Tím ale vývojáři ze studia Wildcard rozhodně nekončí. Už dříve do hry přidávali nový obsah, ale nyní přicházejí s tím největším - finální expanzí Extinction.

Všechno se tady bude točit okolo Titánů, což jsou obří bossové. Můžete se ale také těšit na celou řadu nových živočišných druhů a také vybavení. Nové technologie vám například snadno umožní nosit ochočené dinosaury pěkně s sebou v inventáři.

Do Extinction si budete moci přenést svoje vytvořené postavy, ale o veškeré vybavení přijdete. To platí i pro ochočená zvířata. Obráceně to ale funguje. Věci, které v Extinction získáte, si můžete přenést na starší mapy.

Nová expanze je na PC dostupná už dnes. Vývojáři průběžně budou spouštět servery, na které se klasicky bude moci připojit až 70 hráčů. Pokud hrajete na konzolích, tak si musíte počkat do 13. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama