Konkurencí Tonyho Hawka je pták skejťák
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konkurencí Tonyho Hawka je pták skejťák

Konkurencí Tonyho Hawka je pták skejťák

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

7. 11. 2018 14:15 1
Reklama

Jak jistě všichni fanoušci skejťáckých her zaregistrovali, v posledních letech se her s prknem příliš neurodilo, a když už nějaká vyšla, tak nestála za moc – vzpomeňme třeba Tony Hawk’s Pro Skater 5, který v Jardově dobové recenzi dostal krásných 0/5.

Posuňme se ale do současnosti, protože korunu krále nosegrabů se snaží uzmout zbrusu nový protagonista. A není jim Eric Koston ani Bucky Lasek, nýbrž narůžovělý pták. SkateBIRD si z odkazu Tonyho Jestřába bere mnoho, kromě samotného námětu to mají být i úkoly či sbírání skrytých pásek.

Jak říkají tvůrci z indie studia Glass Bottom Games, můžete sice být jen malým a osamělým ptáčkem, ale čím víc budete skejtovat, tím více followerů dostanete na Tweeteru, a tím příjemnějším bude svět ptačího skejtování. Začnete si vytvářet ptačí kamarády, a možná pro ně časem i začnete pořádat soutěže.

Nevíme, jak se na situaci díváte vy, ale nám už ve SkateBIRDovi chybí jen soundtrack od Goldfinger, Millencolin, SUM 41, a možná trochu Avril Lavigne. Hra by měla vyjít příští rok, a to exkluzivně na počítačích.

♫ He was a skater bird, she said see you later bird, he wasn’t good enough for her! ♫
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama