Na Switch míří spousta starších titulů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch míří spousta starších titulů

Na Switch míří spousta starších titulů

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

5. 11. 2018 09:40 1
Reklama

Ačkoliv to s novým obsahem na aktuální velkou konzoli od Nintenda vždy nevypadá tak, jak bychom si přáli, stalo se poměrně příjemnou tradicí, že se na hybridní zařízení odhodlává spousta starších titulů.

Prvním pánem na holení je Grim Fandango Remastered, legendární adventura od Double Fine, která na Switchi přistála symbolicky 1. listopadu, tedy den po Halloweenu. Spolu s portem byla oznámena brzy vycházející fyzická verze hry pro PlayStation 4, a také vinylové vydání soundtracku od Petera McConnella.

Další hrou, chystající se na Switch, jsou Horizon Chase Turbo, velmi dobře hodnocené a notně oldschoolově pojaté arkádové závody. Hra, inspirovaná klasikami jako Outrun nebo Lotus Turbo Challenge, je momentálně k dispozici pro PC a PlayStation 4, kromě Switche se pak chystá i na Xbox One. Obě platformy se dočkají 28. listopadu.

A jak se hezky česky říká – to nejlepší na konec. Všechny příznivce hororů jistě potěšíme tím, že Nintendo na „svoji stranu“ přetáhlo i několik titulů ze série Resident Evil. Na Switchi se konkrétně objeví Resident Evil, Resident Evil 0 a Resident Evil 4, přičemž všechny mají vyjít v průběhu příštího roku. Konkrétnější data zatím neznáme, jakmile však Capcom uvolní více informací, rádi vám je předáme.

Na který z nových Switch titulů se nejvíce těšíte? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama