Na RPG od Playground si ještě počkáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na RPG od Playground si ještě počkáme

Na RPG od Playground si ještě počkáme

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

5. 11. 2018 11:00
Reklama

Není žádným tajemstvím, že Playground Games kromě týmu, pracujícího na Forze, již nějaký ten pátek staví i tým pro doposud neoznámené velké RPG. Zatímco mnozí z nás se těší na oznámení nového Fable, a to možná již na Microsoftí akci X018, probíhající 10.-11. listopadu, tvůrčí ředitel studia, Ralph Fulton, tyto přání cupuje na kousky a zametá pod koberec.

V rozhovoru pro Fullthrottle Media totiž prohlásil, že o projektu se zatím mluvit nebude. „Ano, naše druhé studio stále roste. Myslím, že je vlastně příjemné, že nikdo zatím neví, kdo jsou a co dělají. Momentálně se učí spolupracovat jako tým, a již teď mají za sebou skvělou práci, ale bude trvat ještě dlouho, než budeme moci mluvit o tom, jaký projekt tam vlastně vzniká – a myslím, že právě tento pocit si náš nový tým užívá.“

Vzhledem k tomu, že RPG pravděpodobně vzniká pro novou generaci Xboxu, nové studio Playgroundu má před sebou opravdu ještě spoustu času – v takovém případě bychom oznámení nečekali dříve než za rok či dva.

Těšíte se na nové Fable, případně novou IP od Playground Games? A přáli byste si tento titul spíše na nové generaci, nebo by si Xbox podobnou značku zasloužil již v generaci One? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama