Just Cause 4 a Hitman 2 chrání Denuvo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 4 a Hitman 2 chrání Denuvo

Just Cause 4 a Hitman 2 chrání Denuvo

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

5. 11. 2018 10:05 7
Reklama

O kontroverzní protipirátské ochraně Denuvo toho bylo napsáno již mnoho, nezvratitelným faktem však je, že v drtivé většině případů se toto řešení ukázalo jako účinné, a dovedlo nové tituly chránit hlavně v kritických několika týdnech po vydání.

Není se tedy čemu divit, že i nejnovější tituly od vydavatelů Square Enix a Warner Bros se budou v kolonce „protipirátská ochrana“ pyšnit právě produktem původně rakouské společnosti. Konkrétně se bude jednat o Just Cause 4 a Hitman 2, přičemž obě firmy již mají z minulosti zkušenosti s úspěšnou implementací této DRM.

Just Cause 3 bylo díky ní cracknuto po 250 dnech, Hitman z roku 2016 vydržel bezmála rok, Denuvo tedy beze zbytku splnilo svůj účel. U druhého jmenovaného nakonec došlo k odstranění, které bylo svého času spojováno s odchodem I/O Interactive právě z vydavatelství Square Enix.

Čekali jsme tedy, že druhý díl rebootované série se možná pustí s kůži na trh jako DRM-free titul, Warner Bros má však nakonec jiný názor. O obou ochranách jsme byli informování skrze aktualizace na Steam stránkách, můžeme je tedy brát za definitivní.

Vadí vám Denuvo ve hrách, nebo jej vůbec nevnímáte? Podělte se o názor na tuto nepříliš oblíbenou technologii v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama