SCUM přidává velikost údu jako RPG prvek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SCUM přidává velikost údu jako RPG prvek

SCUM přidává velikost údu jako RPG prvek

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

2. 11. 2018 16:30 8
Reklama

Ačkoliv by to tak mohlo znít, ani tento nadpis není vymyšlený, a zakládá se na pravdivé události. Multiplayerový survival SCUM jsme vám již dříve představovali jako realistický protipól odlehčenějších rivalů, teď se však tvůrci ostatním vývojářům hodili opravdu velký klacek pod nohy.

Oním klackem je přirození, resp. ovlivňování jeho délky. Dnešní update Wild Hunter totiž hráčům umožní právě tuto kratochvíli, přičemž se k ní váže dvojice nadmíru zajímavých pravidel. Délka ochablého údu je nastavitelná v intervalu od jednoho do deseti deseti palců (tedy 2,5 – 25 cm), přičemž ti, kteří si zakoupí Supporters Pack, dostanou další dva palce pyje navíc. To je opravdu nevšední motivace k pořízení dalšího obsahu, a nutno podotknout, že balíčky teď určitě půjdou na dračku.

Slider s nastavením délky navíc využívá stejné body, které se dají jinak vložit do síly, inteligence nebo výdrže. Bude tak jen na hráčích, jestli budou po světě běhat s notně vylepšenými vlastnostmi a malým Ferdou, nebo naopak pyšně vystaví na odiv olbřímího hada, způsobujícího úbytek síly a inteligence.

Zatím bohužel nevíme, zdali se ve hře do budoucna objeví i mechanismus topoření či volby obřízky, což by znamenalo další gamechanger a nespornou výhodu oproti konkurenci. Momentálně totiž není ani jasné, jestli bude vůbec možné, běhat po světě úplně v Adamově rouše. Implementování takových funkcí a jejich následné zneviditelnění by však byla věčnou škodou, ono porovnávání by totiž mohlo fungovat i jako zajímavý sociální experiment.

Update „Divoký Lovec“ kromě tohoto důležitého obsahu přináší již jen malé změny, kupříkladu dovednosti související s prací s lukem, medvědy a kozy, jejichž části se dají použít ke craftování, a přibydou také hudební nástroje, v čele s banjem, kytarou a harmonikou.

My se již teď těšíme na romantické večery u táboráků, plné opékání klobás a country hudby. Nutí nás to však přemýšlet nad tím, co bude slider ovlivňovat u žen, které se do hry také mají časem podívat, případně zdali půjde tyto atributy časem i kombinovat.

A co vy, naši čtenáři? Jak byste si ve SCUM nastavili slider? Dejte nám vědět v komentářích. Obrázek celé té parády naleznete pod tímto odkazem, upozorňujeme však, že je silně NSFW.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama