Remaster Command & Conquer potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Command & Conquer potvrzen

Remaster Command & Conquer potvrzen

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

2. 11. 2018 09:20 9
Reklama

Fanoušci realtimové strategické série Command & Conquer to nemají úplně jednoduché. Když už to vypadalo, že se EA na E3 konečně vytasí s očekávaným novým dílem, zmrazily nás dlouhé minuty (nebo to byly hodiny?) záběrů z mobilní verze Rivals, tohoto času dostupné skrze testovací program.

Spekulace o čemsi dalším se jménem legendární značky však v posledních týdnech opět sílily, a nakonec se opravdu potvrdily, konkrétněji ústy samotného Andrewa Wilsona, výkonného ředitele Electronic Arts. Remasteru bychom se měli dočkat někdy ve druhém kvartálu příštího roku, více informací zatím nemáme.

O novém obsahu pro PC hráče se na Redditu před třemi týdny zmínil i Jim Vessella, tvůrčí ředitel EA. „Po odhalení Rivals jsme vás zřetelně a jasně slyšeli – komunita Command & Conquer chce vidět návrat série na PC. Jsem fanouškem C&C více než 20 let, takže nemohu nesouhlasit. Zkoumali jsme nápady, jak remasterovat starší díly, přičemž první plod této práce, oslavující nadcházející pětadvacetileté výročí značky, uzříte již brzy.“

Příznivce série pak určitě potěší i fakt, že ve hře se nemají nacházet žádné mikrotransakce. Jak se na návrat C&C na počítače těšíte? Jste rádi za blížící se remaster, nebo byste preferovali nové díly? Nebojte se a projevte názor v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama