Demo WoW: Classic je časově omezené
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo WoW: Classic je časově omezené

Demo WoW: Classic je časově omezené

Ferdys

Ferdys

2. 11. 2018 14:05 12
Reklama

Dlouho očekávané demo vanilla verze WoW. World of Warcraft: Classic se dnes dočkalo svého spuštění. Spolu s tím jsme se také dozvěděli, že demo je časově omezené a obsahuje cooldown, kerý se spustí při prvním přihlášení do hry. Časový limit je stanovený na 60 minut a cooldown na 90 minut.

Jak to vypadá v praxi nám vysvětlí komunitní manažér Ythisens. Ten představuje systém na třech příkladech. Pokud budete hrát po dobu 30 minut a poté se na hodinu odhlásíte, začnete s čerstvou postavou. Pokud vyčerpáte celý limit 60 minut, přístup do hry se vám zablokuje a pro návrat si budete muset počkat další půl hodinu. A poslední trochu složitější příklad. Když budete hrát 20 minut, odhlásíte se na 20 minut a vrátíte se na zbylých 40 minut, tak vás hra odhlásí, ale návrat bude možný už za 10 minut.

Omezení herní doby není věc, ze které bychom byli dvakrát nadšení, ale má své opodstatnění. Blizzard si tím chce zajistit stabilitu serverů, při obrovském náporu hráčů, který lze při spuštění dema očekávat. Navíc se Blizzard nechal slyšet, že limit bude zrušen ihned jakmile si budou jistí, že velký nápor hráčů zvládnou.

Co se týče obsahové složky, tak zástupci Aliance se můžou těšit na lokaci Westfall a Horda na Barrens. Dungeony budou bohužel nepřístupné a PvP je omezené pouze na duely. Jako plus můžeme brát start na levelu 15.

Demo je přístupné dnes, a to všem vlastníkům digitálního ticketu z BlizzConu. Datum vydání plné verze je zatím neznámé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama