Vzkoušejte si kreativní svět Nintendo Labo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzkoušejte si kreativní svět Nintendo Labo

Vzkoušejte si kreativní svět Nintendo Labo

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 11. 2018 11:46
Reklama

Přestože v obývacích pokojích/hernách tuzemských hráčů převládají počítače, PlayStationy a Xboxy, i Nintendo Switch už si stačilo vybudovat velmi slušnou fanouškovskou základnu. Pokud o tomhle zařízení přemýšlíte, ale rádi byste si jeho kvality vyzkoušeli na vlastní kůži, máte jedinečnou příležitost.

Právě dnes se totiž otevírá kreativní laboratoř Nintendo Labo v Creative World. Nintendo ve spolupráci s Creative World dalo dohromady prostor plný tvorby, poznávání, kvízů, hádanek, soutěžení, tance a sportování. Vyzkoušet můžete kreativitu svou i svých blízkých a otestovat možnosti, které systém Nintendo Labo nabízí.

Kromě toho si ale také můžete zatančit s Just Dance 2019, zasportovat u Mario Tennis Aces a nebo pořádně protáhnout ruce a uštědřit soupeři pár ran ve hře ARMS. Tohle vše vás čeká v rámci dvouhodinového programu, který je pro vás v Creative Worldu připraven.

Kreativní laboratoř můžete navštívit ode dneška až do 30. března příštího roku, a to každý den od 8 do 19 hodin. Creative World - Narozeninový dům naleznete na adrese Přívozní 3 v pražských Holešovicích. Veškeré bližší informace naleznete pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama