Tvůrce Undertale náhle vydal novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce Undertale náhle vydal novou hru

Tvůrce Undertale náhle vydal novou hru

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

1. 11. 2018 14:05 4
Reklama

Tobyho Foxe všichni znají z jednoho prostého důvodu – v roce 2015 dal světu Undertale, těžce žánrově zařaditelnou meta hru, která následně slavila úspěchy po celém světě, a na všech myslitelných platformách (naposledy Nintendo Switch).

Bez přehánění se dá říci, že již několik dnů po vydání byl Foxův Twitter plný žádostí o pokračování, kromě neustálého portování na ostatní platformy se však nadaný vývojář alespoň navenek k ničemu neměl. Jedním z důvodů bylo možná i tajné chystání dalšího projektu, který byl včera oznámen naprosto stylově a v duchu Foxových výstřelků – a sice tím, že byl rovnou uvolněn ke stažení.

Hra se jmenuje Deltarune, a první zveřejněná kapitola je šířena zdarma. Od hry, zdá se, můžeme čekat podobný styl hraní a humoru, jako od jejího úspěšného předchůdce, o spokojené publikum by tedy Fox neměl mít nouzi. Hru si můžete momentálně stáhnout ve verzích pro Windows a Mac OS X, její stav však dle samotného tvůrce není zrovna dokonalý, před čímž hráče varuje, čekajíc na zpětnou vazbu.

Máte za sebou Undertale? Nadchlo vás Deltarune stejně jako první Foxův výtvor, nebo jste podobných dílek již přejedení? Nebojte se podělit o názor v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama