Beta Falloutu 76 se potýká s problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Falloutu 76 se potýká s problémy

Beta Falloutu 76 se potýká s problémy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

1. 11. 2018 12:24 7
Reklama

Ještě před tím, než byly spuštěny betatesty multiplayerového Falloutu 76, který vychází tento měsíc, nás Bethesda varovala, že se nevyhnout obrovským bugům a chybám, které se budou snažit co nejrychleji opravit. Čekali jsme, že se budou dít opravdu zvláštní věcí, ale to, že s odemčením frameratu na PC se vám zapne speed hack, nás ani nenapadlo.

Když se nad tím více zamyslíte, tak se vlastně ani není čemu divit. I v předchozích hrách od Bethesdy jako je Skyrim nebo Fallout 4 je rychlost hry spojena s frameratem. V multiplayerové hře to ale napáchá mnohem větší škody. Na redditu se okamžitě začaly objevovat reporty s tím, že hráči po mapě běhají jako šílení a vraždí se mezi sebou. Zprvu se mohlo zdát, že tito hráči používají cheaty, ale hráči rychle sami přišli na příčinu tohoto problému.

Tohle ale není jediný problém, se kterým se Fallout 76 setkal. Ještě před tím, než jste si vůbec hru zapnuli, se mohlo stát, že se vám kvůli bugu smazal celý klient Bethesdy. Také se na internetu objevily zprávy ohledně toho, že se beta stahuje stále dokola.

Pete Hines se všem hráčům za způsobené problémy omluvil a řekl, že ani Bethesda takové problémy neočekávala. Následně ale dodal, že to bezpochyby není poslední bug, který se ve hře objeví. Kvůli tomu prý nejdřív spouští betu, aby do vydání mohli co nejvíce věcí doladit. Uvidíme, kolik toho do 14. listopadu stihnou opravit.

Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama