Téměř 200 dní ve WoW je oběť za neutralitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Téměř 200 dní ve WoW je oběť za neutralitu

Téměř 200 dní ve WoW je oběť za neutralitu

David Plecháček

David Plecháček

30. 10. 2018 13:48 7
Reklama

Aliance, nebo Horda? Otázka, která fanoušky rozděluje od vzniku Warcraftu. A kam se řadíte vy? Máte jasno? Která strana je vám bližší? Nebo snad nepreferujete ani jednu? To byste měli ve světě World of Warcraft problém. Uživatel s přezdívkou Doubleagent jej řeší již několik let po svém. Sbírá květiny.

Není to jednoduché, ale hra to umožňuje. Opravdu můžete být ve WoW neutrální. Jediní pandariané jsou totiž od začátku neutrální a až později volí, k jaké frakci se přidat. Existuje jedna legenda, hráč Doubleagent, který se této volbě vyhýbá jako čert kříži. Do podvědomí vešel ve chvíli, kdy dosáhl devadesátého levelu v Mists of Pandaria, aniž by ublížil duši živáčka.

Jak už padlo v úvodu, sbírá květiny. Sbírá je ve Wandering Isle, kam se po dosažení desáté úrovně většina hráčů nevrací. Doubleagent ano, musí. Tímto stylem totiž sbírá levely. Asi si dokážete představit, nebo možná ani ne, jak to jde pomalu. Tisíce hodin už ve hře strávil tím, že obrážel známá místa a snažil se sebrat vše, co mu přišlo pod ruku.

Od Pandarie ale uběhlo spousty času a pokaždé, když Blizzard vydal nové rozšíření, Doubleagent trpělivě sbíral květiny, aby dosáhl nového level capu. Tentokrát ne tísice hodin, ale stovky. To, myslíme, i tak stačí. Samozřejmě. To samé se mu konečně povedlo i v Battle for Azeroth. Na 90. úroveň to bylo 175 herních dní. Kolik jich bylo potřeba z levelu 90 na 110 nevíme, ale zdolat další nový level cap trvalo přibližně 244 hodin čistého času, čili 10 dní.

Pokud uvážíme, že od vydání uběhlo 77 dní, není to zlé. Pokud byste mysleli, že si dá od World of Warcraft pokoj, nedá. Jak praví PC Gamer, pravděpodobně bude Doubleagent hrát za své další postavy. Tentokrát už jako normální člověk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama