Proč THQ kupuje tolik značek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč THQ kupuje tolik značek

Proč THQ kupuje tolik značek

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 10. 2018 12:20 2
Reklama

Jistě vám neuniklo, že v posledních měsících vydavatelství THQ Nordic nakoupilo několik značek, mezi které patří třeba Kingdoms of Amalur nebo Timesplitters. Stále není jasné, co s těmi všemi značkami hodlají dělat, ale Reinhard Pollice, který je šéfem business oddělení společnosti, se v novém rozhovoru pro IGN podělil o informace ohledně toho, proč vlastně skupují tolik herních značek.

“Jsou to hry, které jsme v minulosti milovali. Myslíme si, že tady stále mají místo a je nám líto, že momentálně na scéně takové hry nejsou. Když se nám tedy naskytne nějaká příležitost, kdy můžeme získat originál, raději po něm hned skočíme, než abychom vytvářeli nějakou kopii,” řekl Pollice. To je sice hezké, ale rádi bychom se dozvěděli, jaké konkrétní plány se nakoupenými značkami vlastně mají.

Následně pokračoval v tom smyslu, že nejdříve se u každé značky musí zamyslet nad tím, jestli je stále v kurzu. “Je pořád cool? Byla unikátní ve své době? Má fanouškovskou základnu? To jsou pro nás jedny z nejdůležitějších otázek,” dodal Pollice.

“S každým dalším velkým vydavatelem, který investuje do nejnovějších trendů, pro THQ Nordic dává větší smysl se od nich diverzifikovat. Díky tomu budeme moci hráčům nabídnout něco jiného. Raději půjdeme touto cestou než se snažit proniknout někam, kde už nyní nabídka titulů přetéká a přibývají stále nové,” podotkl na závěr. Přístup THQ Nordic se nám docela líbí, ale jak už jsme několikrát podotýkali, chtělo by to nějaké výsledky jejich snažení. Jinak si je komunita zařadí do stejného šuplíku jako studia, která mají slavné značky, ale nechávají je ležet ladem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama