Listopadové přírůstky do Xbox Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Listopadové přírůstky do Xbox Game Passu

Listopadové přírůstky do Xbox Game Passu

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 10. 2018 03:56 1
Reklama

Tak nějak jsme si zvykli, že koncem měsíce Sony a Microsoft oznamují hry pro předplatitele svých věrnostních programů. Krom Games with Gold tu však druhá jmenovaná společnost má i službu Xbox Game Pass, která nabízí za určitý měsíční poplatek přístup do dnes již velice obsáhlé knihovny her.

Microsoft podporuje Xbox Game Pass velice ochotně, podle posledních zpráv se tomuto předplatnému daří velice dobře. I proto si tato americká společnost může dovolit přidávat další a další tituly, ostatně jinak tomu nebude ani v nadcházejícím měsíci. Na co se tedy můžou hráči těšit v listopadu? Hlavní hvězdou aktualizované nabídky bude druhoválečná akce Sniper Elite 4, od jejíhož vydání uplynou v únoru již dva roky. V naší recenzi si tehdy odnesla slušné hodnocení 3/5.

Krom toho do služby přibude skateboardové poježdění OlliOlli 2 XL Edition, arkádové závody Grip: Combat Racing a dvě menší hříčky v podobě Sheltered a Rise and Shine. Microsoft navíc v oznámení láká fanoušky na svou konferenci v Novém Mexiku, která se koná již 10. listopadu. Právě tam bychom se měli dočkat nějakých novinek ohledně Xbox Game Passu.

Co na nabídku říkáte vy, zamlouvá se vám? Jsou podle vás obdobné služby budoucností hraní? Na vaše příspěvky se budeme těšit v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama