Demo Tetris Effectu bude časově omezené
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Tetris Effectu bude časově omezené

Demo Tetris Effectu bude časově omezené

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 10. 2018 09:12 1
Reklama

Před letošní E3 Sony oznámila několik menších titulů. Mezi nimi se objevil i Tetris Effect a demo bude k dispozici pro všechny hráče na PS4 už za pár dní. Bude ale dostupné jen od 1. do 5. listopadu. Pokud si tedy chcete tuto novinku vyzkoušet, nenechávejte to na poslední chvíli.

Tetris Effect je nový kousek od tvůrce Tecuji Mizugučiho, který se v minulosti podepsal pod tituly jako Rez nebo Lumines. Jeho abstraktní styl se přenese i do Tetris Effectu a i tak v základu jednoduchý koncept obohatí o několik věcí, které by z něj měly oproti ostatním tetris hrám udělat něco extra.

Vývojáři hlavně lákají na to, že si hru budete moci zahrát na PSVR. Z prvních ukázek vypadá hratelnost dost zběsile, takže s hraním ve virtuální realitě bychom to raději nepřeháněli. Pokud VR headset nemáte, stále si hru můžete zahrát v klasickém režimu.

Jednou z doposud představených mechanik, které hratelnost Tetris Effectu ozvláštní, je The Zone. Díky ní budete moci zpomalit čas a lépe si tak promyslet vaše následující kroky. Takových schopností bude k dispozici více. Ochutnávku ze hry si tedy budete moci zahrát už ve čtvrtek. Finální verze pak vychází 9. listopadu exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama