Anthem v nových gameplay záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem v nových gameplay záběrech

Anthem v nových gameplay záběrech

Filip Švácha

Filip Švácha

30. 10. 2018 11:34 4
Reklama

Nejnovější projekt od studia Bioware se opět připomíná. Multiplayerová open world akce Anthem se ukazuje v nejnovějším gameplay videu na právě probíhající herní akci Paris Games Week. Po ne úplně vřele přijatém pokračování velmi populární sci-fi série Mass Efect s podtitulem Andromeda by si tímto titulem studio mohlo napravit svoji pošramocenou pověst.

V ukázce se můžeme podívat, jak bude fungovat jedna z hratelných tříd Javelinů. Jak už jistě dobře víte, Javelin je zbroj, do které se postava obléká, aby měla šanci přežít v nehostinném prostředí mimo jedinou výspu civilizace Anthem. Konkrétně byla představena záhadou obestřená třída Storm, která bude jednou ze čtyř. Tento Javelin se ukazuje ve zbrusu nové misi The Lost Archanist, v níž je úkolem nalézt Matthiase, který patří jedné z frakcí.

Asi nejlákavějším na celém videu je samozřejmě to, jak bude zmíněný Javelin fungovat. Storm je velmi silný, ale na druhou stranu není v boji vůbec odolný. Dokáže vyprodukovat masivní elektrické výboje, ale poradí si i s ohněm a ledem. To vše bude zřejmě možné kombinovat, neboť jak už sami vývojáři řekli, Javeliny bude možné různě modifikovat a upravovat. Může nosit jakékoliv zbraně, kromě těch těžkých, které má na starosti třída Colossus, na druhou stranu je i tak předurčen k tomu, aby do řad nepřátel vnášel se svými mocnými útoky tvrdé rány.

Kdyby vám všechny zveřejněné záběry ze hry nestačily, můžete počítat s tím, že na 1. listopadu má Bioware naplánován stream, který by se měl zaměřit na grafickou stránku hry. Jak to celé dopadne se budeme moci přesvědčit 22. února příštího roku, kdy hra vyjde na PlayStation 4, Xbox One a PC. A co vy? Věříte v úspěch Anthem, nebo byste raději třeba další Dragon Age? Dejte nám vědět v komentářích!

Anthem si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama