Známe dvacítku her pro PlayStation Classic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe dvacítku her pro PlayStation Classic

Známe dvacítku her pro PlayStation Classic

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 10. 2018 12:48 9
Reklama

Nintendo na rozdíl od uplynulých dvou let tentokrát předvánoční trh neobohatí o miniaturní verzi některé ze svých starých konzolí. Štafetu ale přebírá Sony a v prosinci se dočkáme zmenšené původní PlayStation s dvacítkou předinstalovaných her.

Až dosud jsme ale nevěděli, o jaké hry půjde, oznámena byla jen trojice titulů Final Fantasy 7, Ridge Racer 4 a Tekken 3. Nyní se konečně dozvídáme kompletní nabídku a nutno říct, že máme radost.

Těšit se totiž můžeme na celou řadu opravdu slavných her. Asi největší radost nám dělá první Metal Gear Solid, tím se ale seznam teprve rozjíždí. Mezi další slavná jména patří první Grand Theft Auto, Syphon Filter, Twisted Metal, původní Rainbow Six, Destruction Derby, Battle Arena Toshinden, Oddworld: Abe’s Exodus, Cool Boarders, Rayman či Resident Evil Director’s Cut. 

Mimo tato slavná jména v kolekci najdeme Intelligent Qube, Jumping Flash!, Mr. Driller, Revelations: Persona, Super Puzzle Fighter II Turbo a Wild Arms. Maličko litujeme, že se do seznamu nedostal třeba druhý Tony Hawk’s Pro Skater, jinak je ale podle nás výběr skutečně velmi vydařený. Jak se líbí vám? Dejte nám vědět v komentářích. Konzoli PlayStation Classic si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama