World War 3 si pořídilo přes sto tisíc hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War 3 si pořídilo přes sto tisíc hráčů

World War 3 si pořídilo přes sto tisíc hráčů

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2018 11:09
Reklama

Hlad po kompetitivních střílečkách neutichá. Nemusíte navíc ani přicházet s další battle royale patlaninou, abyste zaujali platící hráče. O tom se přesvědčilo studio The Farm 51, které vytvořilo relativně realistickou multiplayerovou akci, za níž během prvních dvou dní zaplatilo přes sto tisíc hráčů.

Jejich novinka se jmenuje World War 3. S posledním projektem, s Get Even, ji spojuje málo co, snad jen občasná střelba. Jinak je ale WW3 jinde. Jednak je jen na PC, také je zatím v předběžném přístupu, a navíc cílí na online složku. A evidentně tento recept funguje. Hra navíc vyšla už před více než dvě dny, tudíž čísla jen porostou, a je možné, že zanedlouho budeme mluvit o novém podzimním hitu.

Dosáhnout na sto tisíc hráčů během dvou dní je na takto relativně malou hru úspěch. V tiskovém prohlášení, v němž se autoři o pokořené metě zmiňují, se ale zároveň omlouvají za chyby, s nimiž se potýkali bezprostředně po vydání. Ty největší bolesti s konektivitou by snad měly být definitivně zažehnány: „V takový úspěch jsme ani nedoufali a jen přidává další motivaci k tomu, abychom projekt dále rozvíjeli,“ vyhlíží autoři blízkou budoucnost.

Farm 51 jako drobnou omluvu přidají do každému hráči určitou in-game kompenzaci, o její podobě ale zatím není rozhodnuto. Zatím není rozhodnuto ani o tom, jak dlouho bude hra v předběžném přístupu. I to by mohlo být s ohledem na budoucnost hráčského zájmu klíčové.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama