The Evil Within 2 slaví Halloween patchem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Evil Within 2 slaví Halloween patchem

The Evil Within 2 slaví Halloween patchem

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 10. 2018 13:02 4
Reklama

V polovině října minulého roku vyšlo pokračování hororovky The Evil Within, které však bylo některými hráči kritizováno za až přílišný odklon od tísnivé atmosféry prvního dílu. Ani to však nemůže zastřít fakt, že The Evil Within 2 se stal ve výsledku relativně povedenou hrou, byť byla určena pro širší publikum.

Dnes jsme se však dočkali vcelku překvapivé zprávy, neboť do hry přibyl zcela nový patch, kterým vývojáři slaví nejen roční výročí od launche, ale i nadcházející Halloween. Krom drobných oprav bugů do hry nyní přibydou i dvě zcela nové herní varianty, obě na opačných pólech pomyslné škály toho, jak příběh detektiva Sebastiana Castellanose bude náročný. Pro ty, kteří se bojí projít noční uličkou, titul nově nabídne možnost stát se téměř nepřemožitelným, kdy hlavní hrdina bude moci využít jak neomezené výdrže, tak i značného boostu síly. Naproti tomu stojí obtížnost Akuma, která by mohla být titulkována přízvisky jako "krutá" či "nemilosrdná". Krom toho je dobře známá hráčům prvního dílu a dle očekávání se jedná o úroveň obtížnosti, kdy nedostanete nic zadarmo, a každé zaváhání vás připraví o život.

Donutily by vás tyto novinky se do hry vrátit a celý příběh si ještě jednou zopakovat? Jak vůbec na The Evil Within 2 vzpomínáte? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama