Fortnite bude na Nový rok na Times Square
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite bude na Nový rok na Times Square

Fortnite bude na Nový rok na Times Square

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2018 11:37
Reklama

Epic Games, společnost, kterou nad vodou dlouhou dobu držel jen jejich populární engine. V dnešních dnech ale také společnost, která vytvořila tu nejpopulárnější hru na trhu – Fortnite. Hru, kterou hrají miliony hráčů, další miliony ji sledují na Twitchi a dalších kanálech, a také hru, která bude na Nový rok na newyorském Times Square.

Times Square bývá v noci z 31. prosince na 1. ledna asi nejexponovanějším místem vůbec. Rok co rok na světoznámém náměstí čekají davy lidí, kteří společně chtějí oslavit příchod nového kalendářního roku, a další zástupy se táhnou ulicemi, které z náměstí vychází. A jak už padlo, kousek svého prostoru si zde uzme Fortnite. Respektive právě teď ten nejpopulárnější streamer, Tyler „Ninja“ Blevins.

Chcete nějaký důkaz o popularitě tohoto fenoménu? Tak tady je. Je neuvěřitelné, co skomírající společnost dokázala. Mnozí věřili, že právě Fortnite bude posledním hřebíčkem do rakve, ale je to hříčka osudu, která chtěla, aby se stal pravý opak. Fortnite je zlatý důl, a to, že bude mít svůj prostor i na Times Square, je jen třešnička na dortu. Která hra se tím může pochlubit?

Samozřejmě je to i velká věc i pro samotného Blevinse. On sám tuto událost potvrdit na probíhajícím TwitchConu. „Když jsem s hraním začínal, nikdy jsem si nemyslel, že něco takového bude vůbec možné,“ hovořil o svých pocitech populární Ninja. A vcelku trefně přidává, že novoroční noc byla vždy ke hraní jako stvořená, protože „máte dobrou výmluvu, proč být vzhůru“. „Jen ale nikdy neexistoval žádný event,“ dodal vzápětí, že to se s letoškem změní.

Podle všeho se bude jednat o „ultimátní Fortnite LAN party“, na kterou přijdou Tylerovi přátelé. Večer je ale dlouhý, tudíž se prý můžeme těšit na mnohá překvapení. Alespoň pokud budete na show koukat i vy. Samozřejmě bude k dispozici na Twitchi, kde jinde... jen ale jestli není lepší trávit Nový rok s přáteli, rodinou, anebo s Fortnite osobně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama