Půlnoční prodej RDR 2 a soutěž o hru zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Půlnoční prodej RDR 2 a soutěž o hru zdarma

Půlnoční prodej RDR 2 a soutěž o hru zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 10. 2018 15:24
Reklama

Skoro se tomu nedá věřit, ale dočkali jsme se. Nejočekávanější a také největší hra letošního roku vyjde už tento pátek. A vy můžete být jako první u toho.

Na Xzone prodejnách v Praze - Korunní, Brně a Ostravě proběhne 25.10 od 23:59 oblíbený půlnoční prodej Red Dead Redemption 2. Na akci se tradičně sejdou ti největší fanoušci a dá se tak o hře skvěle pokecat nebo rovnou rekrutovat do gangu v Red Dead Online.

Na každé prodejně navíc získá jeden ze zákazníků hru zdarma. Stačí si udělat předobjednávku, vyzvednout hru na půlnočním prodeji a druhý den mít při losování trošku štěstí. Námaha nulová a hra může být doma zadarmiko :)

A to není jediná výhoda předobjednávky. Ke hře ještě získáte rudé Redemption tričko z produkce Xzone, které nikde jinde neseženete.

Půlnoční prodej RDR 2 a soutěž o hru zdarma
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud jste z Brna, tak doporučujeme dorazit na "půlnočku" o něco dříve. Od 23:00 si budete moci na projektoru zahrát legendárního předchůdce Red Dead Redemption na PS3 a osvěžit si tak vzpomínky. V den vydání si pak v Brně zahrajete samotné RDR2 na PS4 Pro a vychutnáte si ho tak, jak se patří. Přes celou zeď.

Vezměte si dovolenou, omluvte se u drahé polovičky a potkáme se o půlnoci. Těšíme se na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama