Crossroads Inn je RPG i hospodský tycoon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crossroads Inn je RPG i hospodský tycoon

Crossroads Inn je RPG i hospodský tycoon

David Plecháček

David Plecháček

23. 10. 2018 09:44 4
Reklama

Není to tak dlouho, co jsme si naposledy povídali o roztodivných tycoonech. Jedním z nich byl i tycoon o pěstování marihuany, Weedcraft Inc. Obáváme se, že ten bude populární všude možně, snad s výjimkou Kanady, která jej transformovala do skutečného života. Vsadíme se ale, že další strategii budou mít rádi úplně všude po celém světě bez výjimky. Otevřeme si v něm totiž vlastním hospodu.

Crossroads Inn se neomezuje pouze na strategizování, ale do zábavného koktejlu míchá i prvky RPG hry. Hezky popořadě. Simulátor a tycoon v jednom vás nechá postavit a řídit středověkou hospůdku. To samozřejmě znamená nutnost řešit jak její rozlohu, rozložení místností, ale i jejich výzdobu, ale také především starat se o její zákulisí, čili o zaměstnance, jejich aktuální úkoly a v určitém slova smyslu potřeby.

Nad tento očividný rámec ale novinka bude obsahovat poměrně dost činností, které nejsou úplně zvykem. Vaši kuchaři totiž s vaší pomocí budou zkoušet nové recepty, abyste měli vždy originální pochutiny, které v nejbližším okolí nevaří nikdo další. K tomu samozřejmě potřebujete zásoby a tudíž i stabilní obchodní cesty po fiktivním světě.

Při zajišťování všech těchto činností potkáte tucty postav skrze příběhový režim, v němž byste – alespoň dle slov vývojářů – měli prožít epický příběh. V tomto ohledu bychom raději byli zdrženliví, ale kdo ví, co si tým Kraken Unleashed připravil. Ostatně v jeho řadách jsou bývalí autoři z CD Projektu, kteří se podíleli na sérii Zaklínač. Jisté ale je, že právě při návštěvách politických a jiných hostů se projeví RPG stránka hry. Jak velkou bude hrát roli ale nevíme.

Novinka by měla vyjít příští rok na PC, Macu a překvapivě i na Xboxu One. Níže se můžete podívat na první trailer, který vám možná napoví více, co od hry čekat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama