Gearbox dělá na hře pro hráče všeho věku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox dělá na hře pro hráče všeho věku

Gearbox dělá na hře pro hráče všeho věku

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 10. 2018 08:35 4
Reklama

Když se podíváme na tvorbu studia Gearbox Software, rozhodně bychom neřekli, že by patřila mezi ty hry, které bychom ukázali jak mladší, tak starší generaci. I když Borderlands vypadá docela nevinně, jeho šílený humor ho stahuje na temnou stranu síly. S novým projektem by se to ale mělo změnit. Podle informací od Johna Vignocchiho, který se do týmu přidal teprve včera, v jejich dílnách vzniká novinka, která zaujme všechny věkové kategorie.

V jednom z jeho příspěvků uvedl: “Doufáme, že vás naše novinka překvapí a potěší hráče všeho věku - ať už je vám 6 nebo 60 let.” Možná, že podobně jako nyní Ubisoft se svým Starlinkem, chce i Gearbox proniknout na trh toys-to-life her. Vignocchi je totiž bývalým výkonným producentem Disney Infinity. S tím to ve výsledku moc dobře nedopadlo, ale třeba tomu chce dát ještě jednu šanci.

Odhady ale spíše míří směrem k Fornitu od Epic Games. Kdo by také nechtěl mít takový úspěch, jako tento battle royale hit, že? Doufáme, že jejich novinka nebude jen kopírka něčeho, co už tu bylo před tím. Gearbox docela nějaký ten úspěch potřebuje. Jejich poslední velká hra Battleborn totiž dopadla katastrofálně v konkurenčním boji s Overwatchem od Blizzardu. Z dalších projektů víme jen o plánované VR verzi druhých Borderlands, o plnohodnotném pokračování se zatím jen spekuluje. Snad na odhalení jejich dalších projektů nebudeme muset čekat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama