World War 3 vchází do předběžného přístupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War 3 vchází do předběžného přístupu

World War 3 vchází do předběžného přístupu

David Plecháček

David Plecháček

22. 10. 2018 15:08
Reklama

Byly doby, kdy by se dále zmíněná otázka považovala za výsměch, ale: Nechybí vám futuristické střílečky? Jasně, teď je tu Black Ops 4, ale všichni tempo tamních hráčů známe a víme, že se ti obyčejní moc nechytají. Navíc veškerá realističnost je ta tam. V těchto dnech ale vychází zajímavá alternativa. Od autorů, kteří mají na svědomí hru, o níž se mluvilo v případě loňské Invaze a v měsících po ní suverénně nejvíce. Vzpomenete si ještě na Get Even?

Zajímavý psychologický horor si odnesl jednu z cen v kategorii za nejlepší audio. Při troše štěstí mohou polští vývojáři The Farm 51 bojovat o nějakou z cen i letos. O Invazi samozřejmě nepřijdete, ale nejde tu o ní, jako spíše o jejich vizi třetí světové války. Tu představuje hra stroze pojmenovaná World War 3, která dnes vyšla na Steamu. Zatím jen v předběžném přístupu.

Pokud jste o projektu neslyšeli, tak vás bude zajímat, že se jedná primárně o multiplayerovou silně taktickou akci, která se neobejde bez spolupráce celého týmu. Vývojáři se už v minulosti chlubili robustním balistickým systémem, různými typy brnění nebo zbraněmi, které mají svůj základ v současnosti. Ale video vám poví více než několik slov. Navíc je možné, že si WW3 ukážeme i v některém z příštích vysílání. Tak buďte ve střehu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama