PES 2019 dostane nové ligy, stadiony i animace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2019 dostane nové ligy, stadiony i animace

PES 2019 dostane nové ligy, stadiony i animace

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 10. 2018 08:28 1
Reklama

Fotbalový simulátor PES 2019 dostane 25. října update, který přinese spoustu novinek. Především si budeme moci osahat pro nás ne tak známé fotbalové kluby. Do hry totiž zavítá čínská a thajská fotbalová liga.

Kromě těchto změn se vývojáři zaměří také na umělou inteligenci. Oponenti by měli být schopni využít více taktik při útočení a gólmani se lépe vypořádají se souboji jeden na jednoho. Další úpravy se zaměří na hlavičkování a bránění. Krom toho do hry přibudou kosmetické doplňky v podobě nových kopaček od světových značek, jako například Adidas a Nike.

Zároveň si budeme moci zahrát na dvou nových stadionech. Prvním je klasický stadion Stade Luis II z Monaka, druhým pak e-sportová eFootball.Pro Arena. Navíc by mělo dojít k upravení animací obličejů u více než stovky hráčů.

Martin v naší recenzi udělil nejnovějšímu dílu této série čtyřku, takže určitě stojí za vyzkoušení. Ale ani tento ročník nepřinesl celospolečenský konsensus, který z fotbalů je lepší. Honza Bors si totiž pro změnu nemohl vynachválit nový ročník FIFA. Obě hry si můžete pořídit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama