Nové FPS Project Nova oficiálně odhaleno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové FPS Project Nova oficiálně odhaleno

Nové FPS Project Nova oficiálně odhaleno

Ferdys

Ferdys

22. 10. 2018 14:41
Reklama

CCP Games konečně odhalili nějaké oficiální detaily o příštím projektu. Project Nova je hardcore FPS zaměřená na PvE a PvP souboje. Ačkoliv jsou vývojáři známí především svou sérií vesmírných simulátorů EVE, spadá do ní i střílečka Dust 514. Ta vyšla na PlayStationu 3, Project Nova ale míří pouze na osobní počítače.

Na vývoji se ruku v ruce s CCP Games podílelo i studio Sumo Digital. Vývojáři se na uplynulých dvou EVE fanfestech vyjádřili, že jejich hlavním cílem je gunplay a vše co se zbraní týče. Vše ostatní bude podle vývojářů bezvýznamné, pokud nebude pocit ze střelby dostatečně uspokojující. Důvodem, proč s ohlášením hry čekali tolik let, je snaha o co nekvalitnější titul a CCP nechtějí ponechat nic náhodě, ani nic zbytečně uspěchat.

Jak je zmíněno výše, Project Nova je hardcore FPS, která půjde hrát jak PvE, tak PvP, obojí i v coopu s přáteli. Vývojáři se zaměřují na gunplay, progression systém a možnosti znovuhratelnosti. Ve hře je také možnost kompetitivního módu, a i když autoři nemají s e-sportem momentálně žádné plány, tak v budoucnu by se mohla situace otočit.

Mapy by měly být procedurálně generované a měla by zde být možnost je během hry měnit. Jakým způsobem zatím není známo. Zbraně i armor by měly mít možnosti vylepšení a různých úprav. A pro někoho možná dobrá zpráva, battle se prozatím taktéž neplánuje. Hra je momentálně ve fázi pre-alphy a první alpha test bude probíhat v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama