Necenzurované Agony oficiálně potvrzeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Necenzurované Agony oficiálně potvrzeno

Necenzurované Agony oficiálně potvrzeno

Ferdys

Ferdys

22. 10. 2018 09:25 5
Reklama

O tom, že dříve zrušená necenzurovaná verze Agony by se nakonec mohla objevit, jsme již psali. Až nyní ale došlo k oficiálnímu potvrzení. Madmind Studio oznámilo, že se hry dočkáme ještě tento měsíc, a to 31. října. Radost budou mít vlastníci původní verze, jelikož ti dostanou slevu 90 procent.

Studio si uvědomuje, že launch nepatřil mezi nejúspěšnější a komentují to slovy: “Víme, že premiéra naší první hry byla pro mnohé hráče zklamáním. Hra trpěla spoustou technických chyb a vystřižený obsah způsobil u hráčů roztržitý pohled na celkový výsledek.“ Plná cenovka necenzurované verze bude činit 14,99 euro a ti co podpořili hru na Kickstarteru ji obdrží zcela zdarma.

Původně bylo v plánu vydat necenzurovanou verzi jako červnový patch, který sliboval návrat spousty původního obsahu. Vydavatel a ratingová společnost  ovšem vydání tohoto patche blokovali a studio se tak dostalo do slepé uličky. Po Agony se pak na pár měsíců slehla zem. Nyní však platnost smlouvy s vydavatelem skončila, a vývojáři tak mají opět volné ruce k vytvoření světa, který byl původně v plánu. To vše se bohužel týká pouze PC. Konzole se brutálnější verze nejspíš nedočkají.

Na co se tedy můžeme v necenzurované verzi těšit? Změn je opravdu hodně. Za zmínku stojí vylepšená grafika, osm nových zakončení, předělané prostředí, nové hrozby v podobě pastí a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama