Do Game Passu míří čtyři další hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Game Passu míří čtyři další hry

Do Game Passu míří čtyři další hry

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 10. 2018 14:27
Reklama

Služba Xbox Game Pass patří k tomu nejlepšímu, co konzole od Microsoftu svým majitelům poskytuje. Zejména poté, co si díky ní mohou v rámci předplatného zahrát i zbrusu nové hry od first party studií hned v den vydání. Portfolio titulů se neustále zvětšuje a teď, když se blíží Halloween, do něj přibyly čtyři hry, které umí pěkně postrašit.

Tou první je polský cyberpunkový thriller Observer od autorů Layers of Fear. Nabídka dále skýtá první Outlast, Hello Neighbor a Dead Island: Riptide. Všechny tyhle hry si můžete stáhnout a zahrát už teď, pokud jste předplatiteli Game Passu.

Není to první várka her, která za poslední měsíc službu obohatila. Kromě jasné volby v podobě Forzy Horizon 4 jsou od října v Game Passu k mání střílečky ze série Metro, Wolfenstein: The New Order, Westerado: Double Barreled, Lego Indiana Jones a závody Split/Second.

Game Pass vychází na 259 korun za měsíc, můžete si jej ale vyzkoušet 14 dní zdarma. Nabídka zahrnuje stovky her z aktuální generace i ze starších konzolí Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama