Spider-man dostává NG+ a novou obtížnost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-man dostává NG+ a novou obtížnost

Spider-man dostává NG+ a novou obtížnost

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 10. 2018 08:11 2
Reklama

Možnost znovu si prožít dobrodružství Petera Parkera v režimu New Game+ konečně dorazila na PS4. Update 1.08 mimo jiné dále připravuje hru na příchod prvního ze tří DLC s názvem The Heist, opravuje několik drobných chyb, rozšiřuje možnosti foto módu a přidává novou obtížnost.

Společně s novou verzí hry se rozšířil i seznam trofejí o bronzovou za další průchod příběhem a stříbrnou za dokončení hry na nejtěžší obtížnost. Ta se jmenuje Ultimate a je nyní jednou ze čtyř možností, jak si Spider-Mana zahrát. Přibyly i trofeje související s prvním DLC, které vyjde už 23. října. Všechny zmíněné trofeje jsou samozřejmě oddělené od těch obsažených v původní hře a jsou rozděleny do dvou samostatných přídavků.

Novinkou je i možnost aktivace foto módu stisknutím tlačítka „vlevo“ na d-padu. Do něj přibyly nové možnosti úpravy vašeho screenshotu jako další typy rámečků nebo nálepek. Poslední drobností nejnovější verze hry úprava nejnižší obtížnosti. Při této volbě by měl mít pavoučí muž k dispozici o 50 bodů zdraví navíc.

Spider-Mana seženete včetně seasson passu na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama