Concrete Genie vyjde začátkem příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Concrete Genie vyjde začátkem příštího roku

Concrete Genie vyjde začátkem příštího roku

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 10. 2018 15:57
Reklama

Pravděpodobně nejméně nápadná PS4 exkluzivita Concrete Genie byla představena zhruba před rokem v rámci veletrhu Paris Games Week. Původní rok vydání, tedy ten letošní, už zjevně nestihne, přesto se na ní můžeme těšit už poměrně brzy. Bez konkrétního upřesnění by hra měla vyjít už na jaře příštího roku.

Concrete Genie bude teprve druhou hrou first-party studia Sony s názvem PixelOpus. Američtí vývojáři se po nepatrné rytmické hře Entwined pustili do akční adventury zasazené do téměř opuštěného malého města Denska. V roli mladého kluka Ashe se budeme pohybovat po městě a hledat ztracené stránky ze svého zápisníku. Naše cesta ale velice brzy nabere zcela nových rozměrů, jelikož po cestě narazíme na magický štětec, s jehož pomocí postupně přivedeme znečištěné město zpět k životu.

Hra bude při malování po zašlých zdech maloměsta využívat pohybového senzoru v Dualshocku. Nebude se ovšem omezovat pouze na náhodné kreslení, ale pomocí konkrétních kreseb budeme řešit i jednoduché puzzly. Míra svobody bude přesto výrazná a vaší fantazii jistě nebude klást mnoho překážek. Concrete Genie by měla být menší hrou o rozsahu zhruba pěti až šesti hodin a bude primárně zaměřená na hru pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama