Hry od Valve nyní s podporou Xboxu One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hry od Valve nyní s podporou Xboxu One X

Hry od Valve nyní s podporou Xboxu One X

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 10. 2018 08:39 5
Reklama

Zpětná kompatibilita na Xboxu One je hráči velmi oceňovanou službou a knihovna podporovaných titulů se neustále rozrůstá. Naposledy jsme se dozvěděli o tom, že si na aktuální generaci konzole od Microsoftu můžeme zahrát celou trilogii Crysis. Zajímavé je ale i to, že některé vybrané tituly se dočkávají zvláštní péče v podobě updatu s podporou Xboxu One X. A právě ten nyní obdržely i slavné hry od Valve.

V minulosti jsme se z podpory posílené konzole mohli těšit například v případě prvního Assassin’s Creedu, druhého Zaklínače nebo třeba Oblivionu či Falloutu 3, jedním z nejvýraznějších případů byl westernový hit Red Dead Redemption. A přestože jde mnohdy jen o navýšení rozlišení a vylepšení framerate, rozhodně je takový facelift vítán.

Nově se z vylepšené podoby můžete těšit u kompilace Orange Box, která obsahuje Half-Life 2 s dvěma epizodami, Team Fortress 2 a Portal. Zároveň se vylepšení dočkal i samostatně prodávaný Portal: Still Alive a oba díly kooperativní střílečky Left 4 Dead. Pokud si tedy chcete zavzpomínat na doby, kdy ve Valve ještě vznikaly (skvělé) hry, máte ideální příležitost.

V programu zpětné kompatibility na Xboxu One v současné době figuruje již přes 500 her z Xboxu 360 a přes 30 titulů z původníhů Xboxu. Více než dvacítka z nich se již dočkala vylepšení na posílené konzoli Xbox One X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama