BO 4 utržily půl miliardy za tři dny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BO 4 utržily půl miliardy za tři dny

BO 4 utržily půl miliardy za tři dny

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 10. 2018 12:40
Reklama

To, že Call of Duty: Black Ops 4. bude trhat rekordy a stane se další továrnou na peníze není žádným překvapením. Activision oznámil, že za první tři dny prodeje posledního dílu Call of Duty hra utržila celosvětově 500 milionů dolarů. Výsledek zahrnují jak digitální verze, tak i prodeje fyzických kopií. Pro srovnání, Call of Duty: Black Ops III utržilo 650 milionů dolarů za 5 dní.

Momentálně má tak Black Ops 4 stejné tržby jako Call of Duty: WW2, které dosáhlo na stejné číslo také během prvních tří dnů od vydání. Dokonce obě hry utržily dvojnásobek toho, co utržilo Call of Duty: Infinite Warfare během startovacího víkendu v roce 2016. Dále se dle interních odhadů předpokládá, že díky tržbám Call of Duty: Black Ops 4 stanovilo rekord celé série za celkový počet hráčů ve hře v prvních třech dnech.

Prodeje a aktivní hráči za první tři dny na PC jsou dokonce dvojnásobné oproti loňskému dílu WW2. To Activision připisuje hlavně vydání hry přes Battle.net. Dále má Black Ops 4 více shlédnutí na Twitchi než jakákoliv jiná hra z této franšízy v její historii. Nakonec tu máme výsledky z PlayStationu, kde Black Ops 4 stanovilo v PS Store nový celosvětový rekord prodeje digitální verze v den jejího vydání. Na Xboxu One je pak Black Ops 4 nejlépe prodávaná digitální hra od Activisonu v první den jejího vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama