Vychází další DLC pro Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází další DLC pro Kingdom Come

Vychází další DLC pro Kingdom Come

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 10. 2018 13:45 20
Reklama

Teď už asi můžeme s klidem říci, že na Kingdom Come: Deliverance máme právo být hrdí. I přes nějaké porodní bolesti při a po vydání, které musely být vyřešeny várkou patchů, se hře dostalo vřelého přijetí jak u nás, tak v zahraničí. Konečně se naše šikovné české ručičky zase ukázaly v plné parádě.

Vývojáři z Warhorse ale rozhodně nezahálejí. V těchto dnech vychází nejnovější DLC The Amorous Adventures of Bold Hans Kapon. V něm se stanete parťákem mladému panu Ptáčkovi, kterému budete pomáhat se získáním srdce jeho milované, v tomto případě řezníkovi dcery Karolíny. To se samozřejmě neobejde bez plížení do jejích komnat, podstrčování šperků a dojde i na bandity. Jak to bude vypadat se podívejte v traileru.

Společně s vydáním již druhého příběhového DLC se do hry dostane také bezplatný update s výmluvným názvem Tournament. Díky němu budete mít  možnost soupeřit v aréně s různými protivníky, přičemž za to získáte různé ceny. Výše si můžete připomenout video, v němž mají veškeré novinky své zastoupení. A pokud máte o Kingdom Come zájem, můžete si jej pořídit na Xzone.cz. Cena za DLC se pohybuje kolem 250 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama