Sběratelka Falloutu 76 bez samotné hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelka Falloutu 76 bez samotné hry

Sběratelka Falloutu 76 bez samotné hry

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 10. 2018 12:14 7
Reklama

Fallout 76 se již příští týden dočká beta testu, do nějž se mohou přihlásit všichni ti, kteří si hru předobjednali. Nový díl série naskočil do aktuálního trendu, kdy skoro každá velká hra vychází hned v několika edicích. A i Fallout 76 nabídne sběratelku, která nabídne celou řadu obsahu…kromě samotné hry.

Celkem hra vychází ve čtyřech variantách - standardní edice, takzvaná Tricentennial edice, která kromě hry obsahuje několik DLC, sběratelská Power Armor edice s maketou přilby a konečně takzvaná Platinum edice. Ta vyjde na 115 dolarů, v přepočtu tedy necelých 2600 korun a najdete v ní slušné množství sběratelských předmětů. Jen hru samotnou ne.

Platinum edice nabízí sběrateskou krabici, očíslovaný výtisk koncept artu, tři malé 64stránkové notýsky, do nichž si můžete dělat poznámky, oboustrannou mapu světa Falloutu 76, nějaké ty pohlednice a sběratelskou herní příručku ve fyzické i digitální podobě. Přestože se považuji za fanouška série a sběratelství pro mě není neslušným výrazem, za stanovenou cenu mi to přijde poněkud…málo. Trend podobných edic ale stále pokračuje, objevil se už u her, jako je Battlefield 1 či Mass Effect Andromeda a v blízké budoucnosti vycházející Red Dead Redemption 2.

Fallout 76 vychází 14. listopadu na PC, PS4 a Xbox One. Objednat si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama