Yakuza slaví úspěchy i na západě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yakuza slaví úspěchy i na západě

Yakuza slaví úspěchy i na západě

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 10. 2018 09:22 9
Reklama

Série Yakuza dlouhou dobu strádala na západních trzích a při životě ji držela především její popularita v Japonsku. V posledním reportu od Segy se ale zdá, že i v ostatních částech světa už si hráči všimli, že tato série si zaslouží jejich pozornost. Konkrétně je řeč o zatím posledním díle Yakuza 6: Song of Life. Poprvé se podařilo vyrovnat prodeje mezi západním a japonským trhem.

Je docela znát, že Sega to s Yakuzou chce pořádně rozjet i ve zbytku světa. I když jejich prioritou stále zůstává Japonsko, k nám se tituly z této série dostávají mnohem rychleji než dříve. Díky výborným remakům prvních dvou dílů, které byly vytvořeny v enginu Yakuzy 6, můžeme projít příběh pěkně od začátku. Příští měsíc navíc předplatitelé služby PlayStation Plus obdrží zdarma první Yakuzu Kiwami.

Momentálně jsou oficiálně oznámeny dva projekty, na kterých studio pracuje. První z nich je Yakuza Online, o které ale zatím nevíme, jestli se k nám vůbec dostane. Tím dalším pak je Project Judge, což je zbrusu nová značka, která by se měla na trhu objevit během příštího roku. Také se spekuluje o předělávkách zbývajících dílů série Yakuza. V několika průzkumech totiž Sega zjišťovala, jestli by si hráči přáli i další remaky her, jako byla Yakuza Kiwami. Oficiálně jsou potvrzeny HD předělávky Yakuzy 3,4 a 5 pro japonský trh, ale v tomto případě si nejsme jistí, jestli půjde o kompletní remaky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama