Objeví se letos nová hra Banjo Kazooie?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Objeví se letos nová hra Banjo Kazooie?

Objeví se letos nová hra Banjo Kazooie?

David Plecháček

David Plecháček

16. 10. 2018 11:37 2
Reklama

Je polovina října a herní rok ještě zdaleka nekončí. A teď nemluvíme jen o hrách, které teprve mají vyjít, ale samozřejmě i akcích, na nichž bychom se měli dočkat i některých překvapeních. Sony si nebude mít tradiční PSX, zato nebude chybět v Paříži na Paris Games Week, k tomu v prosinci přičtěme The Game Awards Geoffa Keighleyho, a ani Microsoft možná neřekl poslední slovo...

Prakticky před měsícem jsme se dozvěděli o akci X018, která se bude konat v Mexico City a měla by být oslavou všeho, co je spojené s Xboxem, potažmo s Microsoftem. Chtiví fanoušci samozřejmě čile spekulují, zda se Microsoft pochlubí něčím novým, nebo zda jen opět ukáže tituly, které už známe, ale na nová oznámení nedojde. Na Twitteru se ale nedávno vyrojila zajímavá spekulace, která se pojí s návratem staré značky od Rare. S Banjo-Kazooie.

Spekulace se opírá o několik věcí, z nichž ta nejstarší se datuje do roku 2008. Tehdy vyšlo Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. Hra byla součástí i kolekce Rare Replay z roku 2015 a samozřejmě obsahovala několik easter eggů, z nichž jeden si kladl otázku, kdo si asi na hru vzpomene za deset let. „Vraťte se v roce 2018 a uvidíme,“ říkala hra. Nyní se píše rok 2018 a nikdo by toto tvrzení zřejmě nebral vážně. Nebýt jednoho veterána z Rare.

Je jím Paul Machacek. Ten u svého profilu na Twitteru tvrdí, že je opravdu dlouholetým členem týmu, který má na svém kontě Battletoads, Donkey Konga, Banjo Kazooie, Viva Pinata, Sea of Thieves, a – evidentně chronologický – výčet završuje nápisem Banjo Threeie. Náhoda?

Víme, že podobná spekulace je poměrně vrtkavá. Jenže okolo značky je až podezřele živo. Obchod Totaku totiž představuje novou řadu sběratelských předmětů a hraček s tematikou oblíbené a populární dvojice. Rare navíc brzy spustí svůj nový speciální eshop, kde by podobných věcí mohlo přibývat. Do akce X018 nám zbývá přibližně měsíc. Jsme zvědaví, zda-li náhodou není na tomto šprochu pravdy trochu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama