Vraťte se do 90. let s Projectem Warlock
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vraťte se do 90. let s Projectem Warlock

Vraťte se do 90. let s Projectem Warlock

David Plecháček

David Plecháček

15. 10. 2018 12:19 2
Reklama

My, nostalgici, na to narážíme poměrně často. Hry se změnili. Zřejmě nevyhrajeme cenu za Moudro dne, nicméně je pravda, že některé žánry zmizely a neexistuje žádná alternativa. A pak také některé zmizely, protože evoluce ukázala, že je jejich koncept zastaralý. Proto tu nemáme hry jako je původní Doom, Duke Nukem 3D nebo Wolfenst... cože, jedna taková v říjnu vychází?!

Ano, vychází, jmenuje se Project Warlock. Tento „projekt“ by měl být poctou právě výše zmíněným legendám. Ačkoliv jindy za podobnými experimenty stojí spíše autoři/samotáři, kteří vzpomínají na tehdejší éru video her, tentokrát se jedná o počin jednoho (pravda, malého) studia. A Buckshot Software svou novinku vydají už za tři dny, 18. října.

Novinka vyjde skrze platformu GOG. Dokážete si představit vhodnější místo pro retro? Později hra vyjde i na Steamu, datum ale zatím není známé. Tak či tak bychom se měli těšit na 60 úrovní z různých světů, kterých bude celkem pět. Na nich se postupně vystřídá 72 nepřátel, které budeme vraždit téměř čtyřmi desítkami zbraní. A k ruce nám bude i osm kouzel a 12 perků.

Níže se můžete podívat na launch trailer, ze kterého devadesátky čiší na hony daleko. Jestli si chcete udělat cestu do minulosti, za tři dny vám odjíždí vlak. A vsadíme se, oč chcete, že (čistě teoreticky) podobnou záležitost spustí úplně každý stroj, i když se na něj třeba i několik let práší. Uvidíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama