Představí Nintendo před Vánoci Mini N64?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představí Nintendo před Vánoci Mini N64?

Představí Nintendo před Vánoci Mini N64?

David Plecháček

David Plecháček

15. 10. 2018 12:59 6
Reklama

Ačkoliv svět je v případě následující zprávy spíše zdrženlivý, my si myslíme, že není vhodné ptát se jestli, ale spíše kdy. Na Redditu se totiž objevila údajná fotografie, dokonce hned trojice fotografií, Mini Nintenda 64. A podle úvodu asi tušíte, že předpokládáme, že se jedná jen o otázku času.

Je otázkou, jestli jsou fotografie skutečné, nebo nikoliv. Reddit, na němž se novinka objevila, si spíše myslí, že ne. Většina zastává názor, že jde o CG-renderované obrázky, ale že kdyby Nintendo něco takového chystalo, pravděpodobně by konzole vypadala podobně. Objevují se ale i jiné názory: například že se jedná o render k připravované reklamě, nebo že je to tak hloupé, že by to klidně mohla být pravda.

Představí Nintendo před Vánoci Mini N64?
i Zdroj: Hrej.cz

A vlastně proč ne. Jak Mini NES, tak především pozdější Mini SNES znamenaly pro Nintendo trefu do černého a hotový předvánoční trhák. N64? Je těžké predikovat, jestli je novější konzole populárnější, respektive atraktivnější pro současné hráče, ale rozhodně by se nejednalo o krok špatným směrem. Své publikum by si zmenšená varianta platformy ze sklonku minulého tisíciletí rozhodně našla.

Pravděpodobně by ji Nintendo vybavilo úplně stejně, jako předchůdce. Základem by byla přibližně třicítka předinstalovaných nejikoničtějších her, dva drátem propojené ovladače, a to je vlastně vše. Jednoduchý recept, který by se mohl po roce opakovat. A za rok si dáme GameCube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama