Nové detaily o Red Dead Redemption 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o Red Dead Redemption 2

Nové detaily o Red Dead Redemption 2

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 10. 2018 12:21
Reklama

Rozhovor s Danem Houserem pro magazín Vulture nepřinesl jen informace o tom, proč se Rockstar v současné době spoléhá spíše na méně známé dabéry. Samozřejmě se jeho velká část točila kolem Red Dead Redemption 2, hry, která po dlouhém čekání dorazí na naše obrazovky už příští týden. Ještě předtím se ale můžete nechat namlsat několika dalšími detaily.

Rockstar se v minulosti pochlubil tím, kolik zvířat nebo zbraní ve hře bude a s pozoruhodnými čísly ještě nekončí. Houser říká, že hra obsahuje přes 300 tisíc animací a zhruba 500 tisíc dialogových replik. Hra vznikala ve spolupráci s 1200 herci, 700 z nich v ní má nějaký dialog. Scénář samotné hlavní příběhová linie má údajně 2000 stran, dohromady i s vedlejším obsahem by se údajně vytištěné stránky tyčily do výšky osmi stop (necelých 2,5 metru).

Přesto však Red Dead Redemption 2 nemá trpět častým nešvarem otevřených světů, a sice příliš nabobtnalým rozsahem. Hra by měla zabrat zhruba 60 hodin, Houser v rozhovoru také zmínil několik případů vystřiženého obsahu. Jmenovitě šlo o jednu z romantických příběhových linek a několik misí, které nefungovaly tak, jak si vývojáři přáli. Houser podotýká, že k podobným rozhodnutím se vždy musí přistoupit a je to jen ku prospěchu věci.

Nedílnou součástí Red Dead Redemption 2 bude také Red Dead Online, multiplayerová složka, jejíž beta odstartuje letos v listopadu. Houser říká, že Rockstar by si přál, aby se tato služba ve své robustnosti vyrovnala GTA Online. Pokud bude Red Dead Online dostatečně populární, můžeme očekávat stabilní příliv nového obsahu. A co se týče potenciálního příštího dílu Red Dead Redemption, ani ten není vyloučen, pokud se tomu stávajícímu povede dobře a pokud budou mít vývojáři pocit, že mají stále co říct.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama