Nintendo nabídne bundle Switche s D3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo nabídne bundle Switche s D3

Nintendo nabídne bundle Switche s D3

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 10. 2018 15:11
Reklama

Diablo III si už brzo prožije obnovenou premiéru na nové platformě. Po více než šesti letech od původního vydání na PC a poté co se hra dostala i na „velké“ konzole se konečně dočkají i majitelé Switche. A pokud mezi ně zatím nepatříte, ale přesto vás vidina pekelné řežby na cestách láká, možná vás zaujme následující oznámení.

Nintendo totiž oznámilo speciální bundle konzole se hrou. Na první pohled se jedná o běžný Switch ve variantě s šedivými Joy-cony, konzole i dok jsou ale doplněny o motivy ze hry. V balení kromě toho naleznete i obal na switch, taktéž s tématickým motivem. Hra samotná se v bundlu nachází v digitální podobě, sběratelé krabiček tak bohužel budou zklamáni.

Diablo III vychází na Switchi v takzvané Eternal Collection, tedy s veškerým dodatečným obsahem. Kromě základní hry tedy získáte i datadisk Reaper of Souls a DLC Rise of the Necromancer. Na ploše pěti aktů si můžete vyzkoušet sedmičku postav a ponořit se do stále ještě náramně zábavného kolotoče získávání nových a lepších kousků vybavení, které vám umožní o něco efektivněji drvit stále vzrůstající hordy nepřátel.

V uplynulých dnech se také objevily spekulace o tom, že Blizzard s příchodem Diabla na Switch nabídne cross-platform multiplayer. Bohužel dle posledního vyjádření společnosti zatím implementace této funkce není v plánu. Diablo III dorazí na Switch 2. listopadu, objednat si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama